top of page

Richten van chassis & cabines

Specialist in het richten van chassis en het richten van cabines

Truck & Trailer Richt Service (TTRS) is uw betrouwbare partner voor het richten van chassis en het richten van cabines. Vergezeld
van een jarenlange ervaring en kennis zorgen we voor een perfecte maatvoering. Hiervoor werken we met beproefde richtsystemen van Josam: de N°1 in equipement en technieken voor het richten en uitlijnen van bedrijfsvoertuigen.

Richten van chassis

Hebt u een schadegeval gehad en is het chassis van uw vrachtwagen of ander transportmiddel (mogelijk) beschadigd? Na een
schadeherstel voert TTRS de nodige controles en metingen uit. Afwijkingen kunnen de veiligheid van uw voertuig immers in gevaar brengen. Dankzij onze professionele richtbank kunnen we het chassis van uw bedrijfsvoertuigen en transportmiddelen uiterst precies stellen. Wij richten elk chassis, maken vervormde chassis weer recht en zorgen voor uw veiligheid met kwaliteit.

Richten van cabines

Na een schadegeval is ook de maatvoering van de cabine van uw bedrijfsvoertuig of transportmiddel mogelijk niet meer correct. Samen met een uitgebreide expertise in schadeherstel van bedrijfsvoertuigen richten we uw cabine op onze Josam cabinerichtbank. Die maakt het mogelijk cabines tot op de millimeter nauwkeurig te stellen.

Ook verlengen of inkorten van chassis

Naast het richten van chassis en cabines richten we ons ook op het verlengen en inkorten van chassis. Wij bieden het antwoord op uw transportnoden.

bottom of page